Lukaise täältä, mitä mieltä asiakkaani
ovat minusta sekä työtavoistani.


"Tämän päivän maailma ja palvelut ovat kasvottomia ja anonyymejä.
Henkilökohtainen palvelu on miltei kadonnut.
Mutta Mika hoitaa asioitamme oli viiikonpäivä ja kellonaika miltei mikä tahansa ja oli hän missä tahansa.
Olen yrittäjä ja noudan samaa palveluperiaatetta.
Voin lämpimästi suositella Mikaa hoitamaan myös teidän vakuutusasioitanne. Hän hoitaa ja huolehtii myös paljon muitakin asioita kuin myyntiä vakuutuksiin liittyen"

Timo Halonen
Toimitusjohtaja
CGH-Limited Oy

"Ostin Mikan kautta viimeisimmät vakuutukset. Mulle yksi tärkeimpiä juttuja on tunne että voi luottaa ihmiseen että se myy mulle tarpeellisen muttei turhaa. Mikalta on myös saanut hyvin jeesiä senkin jälkeen kun on ollut nimi paperissa. Kiitos siitä!"

- Johanna Sormunen

Johanna Sormunen

”Mikan kanssa vakuutusasioiden hoitaminen käy kuin hyvän kaverin kanssa firman busineksistä turinointi. Ja asiat alkavat olla jo reilassa.

Vakuutusasioiden hoitaminen ei oikeastaan edes tunnu työltä enää. Vahva suositus!”

Mika J. Lappalainen
CEO, osakas
Digioiva Oy

”Suosittelen, vahvaa ammattitaitoa ja innostusta.”

Pekka Ruuskanen
CEO, osakas
Feelback Group

"Mika on hoitanut omat vakuutusasiani erittäin hyvin! Palvelua saa kellonajasta ja kanavasta riippumatta. Suosittelen lämpimästi!"

Samuli Salonen

”Mikan kanssa asiointi on aina mutkatonta ja sujuvaa. Mitään turhaa ei ole myyty, sen sijaan kaikki tarpeellinen.
Pyynnöstäni sekä perheen että yrityksen vakuutukset tarkistettiin ajan tasalle, ja ammattimies löysi niistä muutaman satasen säästön. Ajattelimme käyttää sen perheen seuraavalla lomamatkalla.”

Pete Partanen
Yrittäjä
KauppaTarina

”Olin jo hylännyt aikaisemmin Pohjolan vakuutusneuvottelijan tapaamisyritykset, kunnes Mika Kinnunen oli minuun reilusti ja avoimesti yhteydessä.

Mikan kanssa asiointi on ollut poikkeuksellisen sujuvaa ja joustavaa. Tapaamisia on usein järjestynyt siellä missä minä olen milloinkin ollut ja sähköpostilla loput. Usein myös tekstiviesteillä.

Lämpimästi suosittelen Mikaa kaikissa vakuutuksiin liittyvissä asioissa.”

Tuomas Käyhkö
yrittäjä
Tuka Palvelut

”KPM Solar Oy:n vakuutusasiat hoituivat nopeasti sekä ammattitaitoisesti Mikan kanssa. Tarjouksen saamisesta lopulliseen vakuutussopimukseen oli nopea ja vaivaton prosessi. Asiakaslähtöinen palvelu sekä erittäin nopeat vasteajat tekivät vaikutuksen. Vakuutussopimuksen sisältö saatiin vastaamaan juuri meidän tarpeita.

Meille ensiarvoisen tärkeää kuten varmasti myös muille yrityksille on vakuutusten laajentaminen tai karsiminen yrityksen sen hetkisen tilanteen mukaan. Myös näiden tilanteiden osalta muutokset vakuutusten sisältöön hoituvat erittäin nopeasti.

Vakuutusasioissa voin suositella Mikaa mikäli tarvitset ammattitaitoista sekä asiakaslähtöistä palvelua.”

Jarno Kautto
myyntipäällikkö, osakas
KPM Solar Oy

Tykkään sotkea työtä ja vapaa-aikaa. Teen mielelläni töitä iltaisin ja viikonloppuisinkin. Tuo rytmi on minulle sopinut aina. Ehkäpä sen takia useista asiakkuussuhteistani on tullut myös kaveruussuhteita. Tapanani on tehdä työnteosta hauskaa, se onnistuu jopa tällä säädellyllä vakuutusalalla. Harrastamme esimerkiksi sporttia asiakkaiden kanssa yhdessä, käymme koulutustapahtumissa ja sparraamme toisiamme. Kaupanteko on myyntimiehelle mannaa, mutta kyllä ne parhaat fiilikset aina tulevat siitä, kuinka ja kenen kanssa kauppaa saa tehdä.

Ota yhteyttä, palaan asiaan pikimmiten!

    Tai soita minulle 044 240 1700