Mikäs mies se tämä Kinnunen nyt oikein on?


Olen Mika Kinnunen. Kauttani saat kaikki Pohjola Vakuutuksen vakuutusturvat mitä tarvitset yritystoimintasi, kotisi, perheesi, terveytesi ja omaisuutesi turvaamiseksi.

Turvamies, bodyguard, wingman, luottopakki. Voit kutsua minua miksi vain. Turvaan selustasi, jotta sinä voit keskittyä rauhallisin mielin oman elämäsi intohimon ja kiinnostuksen kohteisiin. Mitä enemmän tekee, sitä enemmän sattuu ja tapahtuu. Monessakin mielessä. Riskit voidaan kuitenkin jakaa, jätä ne minun huolekseni.

Minulla on 30 vuoden kokemus erilaisista myynnin- ja myynnin johdon tehtävistä. Minulla on aina ollut kaksi ydinlupausta asiakkailleni: tavoitettavuus ja luotettavuus. Tavoitat minut kun tarvitset apua, aina. Sinä päätät kanavan millä haluat kommunikoida. Kaikkia ratkaisuja ei luoda hetkessä, mutta saat nopeasti tiedon ja varmuuden, että asiasi on hoidossa ja etenee. Myös iltaisin ja viikonloppuisin – silloin kun sinulla on aikaa keskittyä rauhassa.

Löydät minut kaikista perinteisistä kanavista ja moderneista digikanavista. Tiedätkö mitä minulta kysytään eniten, ja yleensä ensin, erityisesti yrittäjiä tavatessani? ”Saako sinut aina kiinni puhelimella?” KYLLÄ SAA. Voit soittaa ja lähettää viestiä haluamallasi tavalla, kuten esimerkiksi Whatsapilla sekä Messengerillä.

Yhteystietoni löydät täältä

Ja yhteydenottoihin vastaan aina minä. Ei lisävalintoja eikä hissimusiikkeja. Jos en heti ehdi vastaamaan, otan yhteyttä takaisin niin pian kuin mahdollista.

Tykkään sotkea työtä ja vapaa-aikaa. Teen mielelläni töitä iltaisin ja viikonloppuisinkin. Tuo rytmi on minulle sopinut aina. Ehkäpä sen takia useista asiakkuussuhteistani on tullut myös kaveruussuhteita. Tapanani on tehdä työnteosta hauskaa, se onnistuu jopa tällä säädellyllä vakuutusalalla. Harrastamme esimerkiksi sporttia asiakkaiden kanssa yhdessä, käymme koulutustapahtumissa ja sparraamme toisiamme. Kaupanteko on myyntimiehelle mannaa, mutta kyllä ne parhaat fiilikset aina tulevat siitä, kuinka ja kenen kanssa kauppaa saa tehdä.

Ota yhteyttä, palaan asiaan pikimmiten!

    Tai soita minulle 044 240 1700